Waarom lid worden?

Intro

De Kabe Club Nederland (KCN) is opgericht op 18 april 1996 en telt boven de 100 equipes of te wel meer dan 200 leden.

De doelstelling van de KCN is behartiging van de belangen van de leden, het onderhouden van contacten met de fabrikant, dealers en andere zustercaravanclubs, alsmede het geven van voorlichting over voor de leden relevante zaken.

De KCN probeert dat te bereiken door enkele keren per jaar gezellig en ongedwongen "activiteiten" te organiseren en te beleven in clubverband in de categorieën "voorjaar- zomer*- najaar- winter- en lustrumevenementen". In zo'n evenement is een volledig programma met activiteiten uitgewerkt en hieraan kan vrijblijvend worden deelgenomen. Tijdens het evenement is er ook ruimte voor vrije tijd om zelf op verkenning uit te gaan of gewoon bij de buur te blijven hangen. Een evenement wordt georganiseerd door een of meerdere leden steeds met een helpende hand van de evenementencoördinator.

*Het zomerevenement zijn meestal "clubreizen", deze variëren van 1 tot 6 weken georganiseerd in West-Europa.

Onze website houdt de leden op de hoogte via een nieuwsbrief die per mail wordt verstuurd wanneer er nieuwe "nieuws items" op de website  zijn geplaatst. Het tijdschrift KABE KOERIER dat 3 maal/jaar verschijnt bevat relevante informatie, achtergrondartikelen en verslagen van de evenementen en zoveel meer. KCN onderhoudt ook contacten met KABE-zusterclubs in het buitenland. De meeste artikels/verslagen zijn besloten opgemaakt en kan men pas volledig lezen nadat u bent ingelogd en/of lid bent. We zetten er voor u enkele open, deze zijn heel interactief veel leesgenot...

 

Per 1 januari 2018 is de KCN een alliantiepartner van de Nederlandse Caravan Club (NCC). Dit houdt in dat de leden van de Kabe Club gebruik kunnen maken van hun kampeerterreinen. Voor meer info klik hier.

Noot

Heeft u een KABE-caravan/camper of u wilt er ééntje aanschaffen... "Wordt lid" dit doet u via het aanmeldformulier. U wordt dan aspirantlid en na betaling van de contributie, worden uw logingegevens doorgestuurd en hebt u toegang tot de volledige website waarin u op ontdekking kunt gaan...

Lidmaatschap

Een ieder die eigenaar is van een KABE-caravan/camper kan worden toegelaten tot de club. De contributie bedraagt € 45,- per jaar. Bij inschrijving ná 1 juli wordt de helft berekend. Bij inschrijving ná 1 november zijn voor het lopende jaar vrijgesteld van contributieplicht. Het volgende jaar wordt het volledige jaarbedrag in rekening gebracht.

Iedere nieuwe inschrijving wordt belast met € 5,- inschrijfgeld.

Contactgegevens en/of meer info

Kabe Club Nederland

Bereikbaar via E-mail:
siraterces.[antispam].@kabeclub.nl

 

 

kabe-altijd-een-stap-verder

 

 2023 Kabe Club Nederland