Rolde - "Mien mooie land, Mien Drenthe land"

Geplaatst op 16-03-2021  -  Categorie: Voorjaarsevenement  -  Auteur: Wim van Oosterom

‘’Mien mooie land, Mien Drenthe land’’ zo luide de titel van het voorjaarsevenement dat helaas in het voorjaar 2020 niet kon doorgaan. We doen een nieuwe poging op een andere manier.

Beste KABE leden,

vje-rolde-spreukHet is zeer waarschijnlijk dat de Corona maatregelen een georganiseerd voorjaarsevenement zullen verhinderen. In overleg met Roelie en Frans Lampe is afgesproken dat het georganiseerde evenement met een compleet programma niet door zal gaan. Wel nodigen zij iedereen uit om het weekend van 22 tot 25 april naar camping de "Weyert" in Rolde te komen.

Er is, net als in Dronten, geen programma, wel zijn er diverse mogelijkheden in de omgeving. Er wordt vanuit gegaan dat de restaurants, musea en dergelijks nog gesloten zullen zijn. Misschien een ''happy hour'' en wie weet een ''take away'' diner.

Als je naar Rolde wilt afreizen zou ik zeker doen, geef even een seintje aan Roelie en Frans. Roelielampe@gmail.com. Aanmelden doe je zelf bij de camping. Camping De Weyert, Balloërstraat 2, 9451 AK Rolde, Drenthe, Tel: 0592 – 24 15 20
tot 20.00 uur, E-mail: info@deweyert.nl

cp-de-weyertMeer info op de website van Camping De Weyert is een flinke camping en werkelijk van alle gemakken voorzien. Zelf zeggen ze dat het de vriendelijkste en gezelligste natuurcamping in Drenthe is. Dat gaan we dan ervaren, maar alles wijst erop, getuige de reviews dat het klopt.

Locatie: Google Maps

 

 

Wim van Oosterom - evenementencoördinator

 

 

 

  

kabe-altijd-een-stap-verder

 

 2021 Kabe Club Nederland