2018 KABE 60 jaar

 
cover-kabe-60jaar

Publicatie: juni 2017

KABE wordt 60 jaar, kom dat samen met ons vieren van 17 tot 20 augustus 2017!

In 2017 is het 60 jaar geleden dat Kurt Blomqvist zijn eerste caravan bouwde in Tenhult in Småland (Zweden) en de basis legde voor het vooruitstrevende KABE van tegenwoordig.

Het zijn 60 fantastische jaren geweest en wij hopen dat u dat als KABE-eigenaar samen met ons wilt vieren!

Van 17-20 augustus huren wij het hele Elmia in Jönköping af en organiseren wij een geweldig jubileumfeest voor alle KABE-vrienden. 10 jaar geleden, toen we 50 werden, was u er al bij, en u herinnert zich natuurlijk het gevoel en de verbondenheid toen het hele grote Elmia-veld gevuld was met rood-witte caravans en campers. Dat doen we nu weer!

logo-kabe-60jKABE-”camping”:

Kom met uw eigen KABE-caravan of KABE-camper en vier het jubileumweekend met nieuwe en oude KABE-vrienden. Samen creëren we de grootste KABE-expositieruimte ter wereld!

Exclusieve KABE-beurs:

Wij hebben een exclusieve sneakpreview van de herfstbeurzen 2018 met alle nieuwe producten van KABE. Onze lokale dealers zijn ter plaatse en u kunt veel te weten komen over mooie beursaanbiedingen.

Activiteiten voor groot en klein:

Het jubileumweekend biedt activiteiten voor groot en klein. Maak een fabrieksrondleiding in de caravan-en camperfrabrieken van KABE in Tenhult.

Eten, artiesten en amusement:

De feestelijkheden beginnen al op donderdagavond, 17 augustus, als we het terrein openen voor het naar binnen rijden en bij elkaar komen voor een after-work-bijeenkomst met dj en Charlotte Perrelli op het podium. Op vrijdag geven we een geweldige show en 's avonds gaan we door met stand-up comedy, dj en livemuziek.
De officiële jubilieumdag van KABE is 19 augustus. Zorg ervoor dat u bent opgeladen voor een fantastisch feest met jubileumdiner, amusement en dansen op het populaire Barbados. We sluiten de avond af met een schitterend jubileumvuurwerk.

PS: Bent u nog geen KABE-eigenaar? Breng dan een bezoek aan uw lokale dealer en vind uw caravan of camper van van u dromen. We zien elkaar dan bij Elmia in Jönköping van 17-20 augustus 2017!
 

 

kabe-altijd-een-stap-verder

 

 2023 Kabe Club Nederland