Interview: Cor van den Oever - Camper en caravancenter

 
cor-van-den-oever

KABE campers bij van den Cor van den Oever.

Sinds wanneer bestaat jullie bedrijf...

In 2013 vierden wij ons 25 jarig bestaan. Begonnen aan de Kruisstraat in Herpen met de verkoop van Sauna’s,  Zonnehemels, zwembaden, beveiliging en telecommunicatie.

Al snel kwam daar bemiddeling van caravans en vouwwagens bij, van particulier naar particulier. Een concept dat tien jaar voor Marktplaats nog wel wat uitleg nodig had. In die tijd reed men nog wel eens een blokje om voordat men binnenstapte. Het was in die tijd nog niet vanzelfsprekend dat men handel dreef in een woonwijk, de gemeente was dan ook niet zo enthousiast. Toen er aan de Broekstraat een stuk grond beschikbaar kwam was de beslissing snel gemaakt. Met hulp van vrienden en kennissen werd het bedrijf opgebouwd. Steen voor steen, en langzamerhand begonnen de zaken te lopen. Een oude loods van de Kromhout Kazerne uit Tilburg, werd opgekocht en herbouwd aan de Broekstraat, evenals de mensa van de Universiteit van Utrecht.

Samen met het personeel is dit bedrijf geworden wat het nu is en samen staan wij ook vandaag voor al onze klanten klaar. Trots zijn wij dat wij nu ook het kwaliteitsmerk KABE in ons assortiment hebben. Als KABE-lid bent u uiteraard meer dan welkom om bij ons kopje koffie te komen drinken. 

De redactie

 

 

kabe-altijd-een-stap-verder

 

 2023 Kabe Club Nederland