1. Inlogproblemen

Sommige leden ondervinden inlogproblemen als er iets misgaat met hun wachtwoord. Dit hangt samen met het feit dat wij van veel van onze leden maar 1 emailadres hebben, wat door beide partners wordt gebruikt. Als er iets fout gaat met  Inloggen  klik dan in het pop-up venster "Inloggen" op

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Het systeem vraagt je vervolgens om je emailadres in te vullen en het aantal "ruitjes" te tellen. Als het ingevulde emailadres echter ook aan andere leden (je partner) is gekoppeld weet het systeem niet welke inlognaam/wachtwoord verstuurd moet worden en vraagt daarom om je geboortedatum. Die hebben wij in het verleden nooit geadministreerd en staat dus niet in het systeem en er volgt een foutmelding. Alleen de webmaster kan dit dan nog oplossen door het sturen van nieuwe inloggegevens.

Bovenstaand probleem is op voorhand te voorkomen:

Optie 1: Als je partner een eigen emailadres heeft: laat je partner, nadat deze zelf met zijn/haar gegevens heeft ingelogd, onder Leden Service > Mijn instellingen > Mijn persoonlijke gegevens > Contact op  Wijzigen  klikken en dan zijn/haar eigen emailadres te laten invullen +  Opslaan .

Optie 2: Als je partner geen eigen emailadres heeft: als jij en je partner, nadat ieder zelf met zijn/haar gegevens heeft ingelogd, onder Leden Service > Mijn instellingen > Mijn persoonlijke gegevens > Algemeen op  Wijzigen  klikken en dan zijn/haar geboortedatum invullen. Klik op het symbool  om jouw datum te selecteren +  Opslaan . Opgelet: je moet dus allebei vanuit je eigen account je geboortedatum invullen.

Optie 3: je onderneemt geen actie: je enige optie om weer toegang te krijgen is dan om per mail de webmaster te verwittigen (retsambew.[antispam].@kabeclub.nl) en te vragen om nieuwe inloggegevens. Afhankelijk van of de webmaster(s) dan gelijktijdig op pad zijn met hun caravan kan het verkrijgen van nieuwe inloggegevens enkele uren tot weken duren! Optie 1 en 2 verdienen dan ook de voorkeur.

  Terug naar inhoudsopgave

   

   


   

  kabe-altijd-een-stap-verder

   

   2023 Kabe Club Nederland