2020 Corona virus

Geplaatst op 23-03-2020  -  Categorie: Divers  -  Auteur: Het bestuur

Beste leden,

Het coronavirus Covid-19 heeft ook ons verenigingsleven grotendeels stopgezet.

Het voorjaarsevenement 2020 in Rolde is reeds geannuleerd. De deelnemers zijn daar in een apart schrijven reeds van op de hoogte gesteld.

Intussen is door de overheden in vele Europese landen een algemene maatregel genomen met betrekking tot de openstelling van kampeerterreinen. In veel Europese landen moeten kampeerterreinen, vakantieverblijven, B&B, enz...gesloten worden/blijven (geldt nog niet overal in Nederland), In dit verband werd door de NCC ook een nieuwsbrief toegestuurd.

Voor velen, nee voor iedereen van ons zal onze geliefde hobby ’kamperen’ een tijd uitgesteld worden. Onze caravan/camper krijgt een langer verblijf in de stalling.

Ter afleiding zullen er op regelmatige tijden nieuwsberichten verschijnen in jullie mailbox. Berichten van artikelen die nog niet eerder op de website gepubliceerd waren samen met het daarbij behorende fotoalbum. Daarbij ook tips hoe u onze nieuwe website kunt ontdekken/gebruiken.

Beste leden blijf veilig binnen, onze uitgestelde evenementen en eigen vakantiereizen gaan ongetwijfeld op een later tijdstip plaatsvinden.

Het ga jullie goed, blijf gezond en blijf zoveel mogelijk in uw KOT.
Graag tot weerziens bij een eerstvolgend evenement.

Het bestuur. 

kabe-altijd-een-stap-verder

 

 2020 Kabe Club Nederland