Beveiligd registreren

Het is veilig en afgeschermd! Het is voor ongeautoriseerde gebruikers onmogelijk uw persoonsgegevens te lezen en het is niet toegankelijk voor zoekmachines zoals Google. De informatie die u verstuurt via het formulier wordt versleuteld en uw wachtwoord wordt 'gehashed' opgeslagen zodat niemand er achter kan komen. De website van de Kabe Club Nederland is een besloten website. Dit houdt in dat het grootste deel van de website alleen te zien is door geautoriseerde leden van de club en niet geïndexeerd kan worden door zoekmachines.
Als u al lid bent maar het inloggen lukt maar niet neem dan kontakt op met de webmaster. U moet niet nog een account aanmaken. Doet u dat toch dan verwijderen wij dat account en bij eerste gelegenheid nemen wij graag een vers gebakken appeltaart in ontvangst.
  • Aanmelden nieuw Kabe-clublid

    Heeft u nog geen Kabe maar wilt u er wel één aanschaffen schrijft u zich dan ook in! U bent dan aspirant lid en u heeft toegang tot een exclusief forum waarin u kennis kunt maken met volwaardige leden van de club