Berichten

Kabereis Zweden 2017

Kabereis Zweden 2017

Het reisprogramma voor de Kabe reis naar Zweden is gereed (onder voorbehoud). Er is een lange en een korte reis. U kunt zich inschrijven via de website.

De inschrijftermijn is verlopen, wilt u zich toch nog aanmelden kijk dan bij de rubriek "Inschrijven/aanmelden" verderop in dit artikel.

Corsica reis 2016

Corsica reis 2016

Afwisselend Corsica

Corsica is een magnifiek eiland. De afwisseling op dit kleine eiland is enorm. Bergen, kliffen, rotsen, zandstranden, baaitjes, citadellen, pittoreske dorpjes, eeuwenoude stadjes, dit alles komt u tegen met de Corsicareis die speciaal voor de leden voor de Kabeclub wordt georganiseerd. 

Winterevenement Ruhpolding 2016

Winterevenement Ruhpolding 2016

Kabecaravans zijn bij uitstek geschikt de wintersport. Buiten vorst en sneeuw? In de Kabe is het behaaglijk. Geen koude voeten, geen koude rug: het is altijd rondom warm. Trek er ook in de winter er op uit en neem deel aan het winterevenement. 

Wijzigingen Corsica reis 2016

Wijzigingen Corsica reis 2016

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is het idee geopperd voor een georganiseerde Kabereis naar Corsica. Hier is spontaan op gereageerd met 17 aanmeldingen voor deze reis.  We zijn nu een half jaar verder en de rondreis is grotendeels uitgewerkt. 14 leden hebben zich definitief opgegeven. De voorbereidingen kosten veel tijd, de tijd dringt en met name het reserveren van de ferry en excursies voor groepen is lastig.

Corsica 2016

Corsica 2016

De voorbereidingen voor de reis naar Corsica in mei 2016 zijn in volle gang. De reis vindt plaats in de maand mei. De keuze voor deze maand heeft voornamelijk te maken met de drukte, die dan nog meevalt op dit eiland. Vanaf juni wordt het eiland overstroomd met toeristen, met alle nadelen van dien. Natuurlijk: het weer kan in mei wat minder zijn, maar we hopen op een prachtig voorjaar om dit gevarieerde eiland.

Proef de winter in Seefeld 2015

Proef de winter in Seefeld 2015

Half januari gaan we weer op weg naar een meestal winters wit Seefeld in Tirol en we staan dan op camping Camp Alpin. Als we aankomen worden we vriendelijk verwelkomt en "onze" plaats is keurig sneeuwvrij gemaakt. Dan volgt het voor ons bekende ritueel van installeren, aansluiten op de gasstraat en de stroom komen ze doen en dan kan de caravan alvast opwarmen. Verder met de wintertent er aan zetten, sneeuwluifel boven de voorraam, een winterschort voor de achterkant en over de disselbak en dan zijn wij voorbereid op wat er komen gaat, laat de sneeuw maar vallen.

Heeft u een Kabe-caravan en wilt u lid worden?

Het kost maar € 45 per jaar!

Maak een selectie

Meest recente

Read More >>