Berichten

Vlaanderendag 2011

Vlaanderendag 2011

Bijeenkomst Vlaanderen Groep. De decembermaand begon goed. Op de eerste dag van deze maand waren de leden van de Kabe-club uitgenodigd bij de Vlaanderen Groep in Dordrecht. En dat werd een gezellige happening. De ontvangst met koffie werd gebruikt om even bij te praten. Het had veel weg van een reünie van vrienden die elkaar tijden niet hadden gezien.

Caravan op camperplaats?

Caravan op camperplaats?

Met de caravan op een camperplek overnachten? Het mag eigenlijk niet of misschien toch wel? Soms kan het erg verlokkelijk zijn om net die ene plek die nog over is op te eisen als caravanner maar of het verstandig is?

Hongarijereis 2011

Hongarijereis 2011

Vakantie op camping Aucost Holiday Parc, Vajta, Hongarije, mei/juni 2011 [restrict] De reis naar Hongarije eind mei was bijzonder, indrukwekkend en vermoeiend. Helaas moesten één stel afzeggen, zodat 10 Kabes zich installeerden op de gerieflijke camping Aucost Holiday Parc in Vajta.

Kabe-week in Turnhout 2011

Kabe-week in Turnhout 2011

Kabe-week in Turnhout (2011). Een week kamperen in België betekent een week te maken krijgen met tal van raadsels. Dat begint al met het oprijden van de camping in Retie. Hoe is het mogelijk dat er 20 plaatsen op rij konden worden gereserveerd voor onze Kabes met elke plek prachtig uitzicht op het meer?

Heeft u een Kabe-caravan en wilt u lid worden?

Het kost maar € 45 per jaar!

Maak een selectie

Meest recente

Read More >>