Berichten

Hongarijereis 2011

Hongarijereis 2011

Vakantie op camping Aucost Holiday Parc, Vajta, Hongarije, mei/juni 2011 [restrict] De reis naar Hongarije eind mei was bijzonder, indrukwekkend en vermoeiend. Helaas moesten één stel afzeggen, zodat 10 Kabes zich installeerden op de gerieflijke camping Aucost Holiday Parc in Vajta.

Kabe-week in Turnhout 2011

Kabe-week in Turnhout 2011

Kabe-week in Turnhout (2011). Een week kamperen in België betekent een week te maken krijgen met tal van raadsels. Dat begint al met het oprijden van de camping in Retie. Hoe is het mogelijk dat er 20 plaatsen op rij konden worden gereserveerd voor onze Kabes met elke plek prachtig uitzicht op het meer?

Vraag en antwoord over techniek

Vraag en antwoord over techniek

Wat ons bindt, is de Kabe-caravan. Wie kan beter antwoord geven op een vraag over de Kabe, dan de mede-Kabe-bezitters? Dat geldt voor handige foefjes. Voor technische oplossingen. Maar ook voor algemene vragen over kamperen. Bij elkaar opgeteld hebben we gezamenlijk tenslotte een paar honderd jaar kampeerervaring. En er zijn veel leden die slimme snufjes hebben bedacht. Die horen we graag, zodat we die kunnen delen met de leden. Natuurlijk zijn de techneuten van de dealers ook uitgenodigd om te reageren.

Heeft u een Kabe-caravan en wilt u lid worden?

Het kost maar € 45 per jaar!

Maak een selectie

Meest recente

Read More >>