Berichten

Waterpas stellen van de caravan

Waterpas stellen van de caravan

Het waterpas stellen van de caravan is een telkens terugkomende handeling. Afhankelijk van de ondergrond is dit meer of minder bewerkelijk. Feit blijft dat een niet goed waterpas staande caravan voor wat ongemakken kan zorgen en afhankelijk van de scheefstand wordt dit merkbaar. Denk aan met het hoofd naar onder liggen en bij gebruik van de keuken waar bij het bakken de boter naar een kant in de pan gaat. Of het afvalwater wat niet goed weg kan. Is niet onoverkomelijk, maar het geeft toch wat ongemak wat eenvoudig te voorkomen is

Proef de winter in Seefeld 2015

Proef de winter in Seefeld 2015

Half januari gaan we weer op weg naar een meestal winters wit Seefeld in Tirol en we staan dan op camping Camp Alpin. Als we aankomen worden we vriendelijk verwelkomt en "onze" plaats is keurig sneeuwvrij gemaakt. Dan volgt het voor ons bekende ritueel van installeren, aansluiten op de gasstraat en de stroom komen ze doen en dan kan de caravan alvast opwarmen. Verder met de wintertent er aan zetten, sneeuwluifel boven de voorraam, een winterschort voor de achterkant en over de disselbak en dan zijn wij voorbereid op wat er komen gaat, laat de sneeuw maar vallen.

Plannen voor reis naar Corsica in 2016

Plannen voor reis naar Corsica in 2016

Er zijn voornemens om in mei 2016 een reis van een week of vier te organiseren naar Corsica. De ideeën zijn nog niet uitgewerkt. Desondanks: heeft u eventueel interesse om mee te gaan, kunt u zich alvast aanmelden. Dan wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Heeft u een Kabe-caravan en wilt u lid worden?

Het kost maar € 45 per jaar!

Maak een selectie

Meest recente

Read More >>